Spa behandling

Beauty for kvinner i "Nordens Paris"

2 t 30 min/2850.-Tilnavnet "Nordens Paris" har sin opprinnelse fra Tiden rundt 1840, fiskerienen i vår arktiske sone resulterte i økonomisk vekst og kvinnene i Tromsø var kjent for sin spesielle utstråling og vakre ytre.

"Her er oppskriften"
Behandlingen innledes med aromatic seaweed bath i vårt Spa . Massasje av rygg reduserer stresspunktene og gir økt velvære.

Tropical saltmousse peeling skum fjerner tørr hud og gir glød. Etterfølges av en innpakning med kraftfulle antiaging ingredienser collagen og oppstrammende elastin.
Huden tilføres maksimalt med fuktighet.

Ansikt: Behandlingen tilpasses for hver enkeltes behov, fuktfattig hud, antiage, acnehud med porer. Massasje som gir glød. En hudforbedrende behandling som kan anbefales til alle. Inkludert øyebehandling som reduserer poser, linjer og er oppstrammende.


Bryggen Spa signatur Relax: 1 time 30 min/ 1650.-

En avslappende og velgjørende behandling i Saltdampbad med herlige dufter av eukalyptus, soft chrushed peeling, avstressende rygg og nakke massasje, innsvøpende kroppsinnpakning. Behandlingen avsluttes med oppkvikkende hudpleie. Frukt og drikke serveres til deg.


Bryggen Spa luxus. 3.5 t 3340.--

Litt luxus i hverdagen kan gjøre underverker. Fotpleie, med fotmaske og varmende parafinvoksbad. Soft chrushed peeling. Velgjørende saltdampbad/aromabad som klargjør kroppen for massasje tilpasset med eteriske oljer som passer til deg. Kroppsinnpakning etter ønske. Hudpleie.. Farging av vipper og bryn. Frisk frukt og drikke serveres. Dette er velvære!


Mørketidens nytelse. 1 t 20 min / 1475.-

Kroppspeeling polerer og øker blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen. Etterfølges av et varmende blått "stille" bad med herlig duft av lavendel. Velgjørende algeinnpakning som avgifter, renser og remineraliserer huden. Gir økt elastisitet og virker også energigivende. Nyt mørketiden!


Bryggen Spa velvære, mann. 2 t / 2190.-

Behandlingen starter med en god mineralskrubb av kropp, som etterfølges av saltdampbad med velgjørende dufter av eukalyptus. Massasje av nakke skulder og rygg . Innpakning i leire. Ansiktpleie, rens, tilført rikelig med fukt og pleie. Hodebunnsmassasje.


Gravide Spa. 1 t 30 min / 1600.-

Gå en fin tid i møte med avslappende egenpleie! Behandlingen innledes med lett massasje vurdert etter din situasjon . Fuktgivende kroppsinnpakning av europeisk hvit vannlilje, tilpasset for gravide, som etterlater huden myk og smidig, og vil redusere strekk i huden. Ansiktspleie tilpasses etter ditt behov, ansiktsmassasje. Farge av vipper og bryn. En velfortjent stund for en ventende mamma. (3-8mnd)


Leie vårt Spa 2 timer kr 590.- pr person.

Vi tar i mot gjester 10-12 stykker samtidig i vårt Spa. Vi serverer frisk frukt og drikke.

Ideelt for firma, venninner, lag osv. Lukkede arrangement om ønskelig.


Dere kan velge fritt mellom Saltdampbad med duftende essenser fra eukalyptus eller ta i mot velgjørende aromatiske dufter i aromabadet. En slik anledning passer utmerket for flere sammen. Vi kan ta i mot opptil 12 stk til sammen. Det serveres frisk frukt og drikke. Husk badetøy og sjampo/balsam.