Innpakninger

Alle innpakninger starter med kroppspeeling for å gjøre huden klar til opptak for nærende masker, samtidig som lymfe og blodsirkulasjonen øker. Vi velger peeling ut fra kundens hudtilstand og etter type innpakning.
Mens du ligger med innpakninger, kan du velge mellom ansikt eller hodebunnsmassasje.

Den sorte perle. (Terapeutisk sort leire ) 60 min /Kr. 1150.-

Behandlingen innledes med rygg skulder nakke massasje. Dette er en herlig fornyende innpakning med luksuriøs, duftende sort leire proppfull av naturlige, botaniske ingredienser, som vitaminer, essensielle oljer, enzymer som roer ned sliten og stresset muskulatur. Denne innpakningen passer godt som en anti-stress behandling, de som sliter med leddgikt og muskelsmerter .. Ingen peeling da denne spesielle leiren er selvpeelende. Anbefales !


Marokkansk Rassoul 60 min / 990.-

Denne behandlingen er spesielt godt egnet for folk med hudproblemer, fra tørr hud til eksem/psoriasis, den gir fukt, mineraliserer, revitaliserer og mykgjør huden. Denne Marrokanske leiren virker rensende og utjevnende på huden. Behandlingen starter med kroppspeeling.


En glødende fuktbombe (ørken varme) 60 min/ kr 990.-

Prøv denne varme, beroligende herlige behandlingen. Formulert for å fjerne stress. Fantastisk for all type hud, den er fuktgivende og mykgjørende. Desert heat inneholder rød seaweed og mineraliserende arisona leire. Kobbers gode egenskaper ved medisinsk behandling av smerte i ledd og muskulatur har vært kjent i uminnelige tider. På grunn av dens høye innhold av kobber er masken selvvarmende. Behandlingen vil reparere, nære , gi fuktighet, glød og mykgjøre huden, remineraliserende. Behandlingen starter med kroppspeeling