Figurforming

Ultratone er verdens ledende bioelektroniske muskelstimulator for figurforming, slanking,cellulitter, lymfedrenasje, lifting og helse


Fantastisk bruksområde 

Ultratone har langt flere funksjoner og behandlingsmuligheter enn andre stimulatorer. Den gir forskjellige typer signaler og virker derfor i dybden på forskjellige typer muskelceller og andre celler. Den kan anvendes til opptrening og rehabilitering på helt unike måter. Det gir resultater som du før bare kunne drømme om.


Behagelig behandling

En stor fordel er at behandlingene med Ultratone er svært behagelige for kunden. De dype, myke signalene er vidt forskjellige fra de enkle, harde signalene fra vanlige muskel stimulatorer hvor det kun er mulig å nå muskler som responderer til de enkle signalene. Gammeldags muskelstimulering kan kjennes ubehagelig og faktisk smertefullt ut for mange. Det har vært store begrensninger i hva man kan oppnå med behandlinger. Med Ultratone er det en verden av forskjell.


Verdens mest avanserte

Ultratone har utviklet noe langt mer sofistikert. Her er det en lang rekke forskjellige signaler og sekvenser, og den kommuniserer faktisk med ulike typer muskler og vev: Raske muskler, bulk muskler, holdningsmuskler og kroppsformende muskler. Det er forskjellige mønstre og sekvenser som påvirker fettceller, sirkulasjon, som drenerer og avgifter - som forynger huden.


Behandlinger /Priser: Enkelt time (45 min) kropp kr 550.10 behandlinger à 500 - kr 5000. (Betales ved oppstart.)

Påfølgende serie med 10 behandlinger kr 4000.-