ANSIKTSBEHANDLINGER


Easy Glow 60 min kr 1590.-

Easy Glow - en energibombe for huden!
Easy Touch-stempelet består av 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden slik at vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5 mm ned i huden, akkurat der de skal virke.
Dette gjør behandlingen:

- Gir glød
- strammer opp
- intenst fuktighetsgivende
- glatter fine linjer
- reduserer porer
- revitaliserer
- nøytraliserer frie radikaler
- stimulerer stamceller


Denne behandlingen utførers av erfaren hudterapeut

En velgjørende dyprens for alle hudtyper. Vi kan også tilby en spesialbehandling med høykonsentrat av fruktsyrer. Løser opp effektivt keraniserte celler og øker dermed O2 opptaket i huden. Denne behandlingen passer ved acne problemer, fet/grovporet hud, sliten hud og ved solskadet hud.

Basis ansiktbehandling. 60 min/ 990.-


En klassisk ansiktsbehandling for deg som ønsker en enkel tradisjonell velværebehandling. Huden blir ren, frisk og får tilført fuktighet. Ansiktsmassasje. Vi tilpasser din behandling etter din hudtype/ behov.


Pevonia Skin repair treatment - Anti age. 60 min/ 1060,-


En reparerende ansiktsbehandling for en voksen hud. Behandlingen tilpasses for hud med synlige linjer, hud med nedsatt elastisitet, eller hud med store porer og ujevn hud . Eksklusivt, Collagen eller Elastin serum tilpasses og masseres inn i huden. Dette er en behandling som gir glød.

-

Moisturizing & Antioxidant 70 min kr 1290.-

Den ultimate og intense fukt og antioksidant behandlingen. Tilfører fukt og beskytter huden mot forurensning. Passer for fuktfattig hud.


ACADAROM BEHANDLING: kr 1295,- 70 min)

(Ansiktsbehandling og avslappende rygg,nakke,skuldre massasje med varm lysolje.)

I denne behandling bruker vi varm lysolje for rygg og nakke massasje fra nydelig duft av Mairosen fra Provence, løser opp spenninger i kroppen og reduserer smerte, øker blodsirkulasjonen . Den er perfekt fuktighetsbehandling for tørr hud. Gir en behagelig følelse av velvære.

Ansiktsbeh inkl, Dyprens, peel, massasje av ansikt ,nakke,skuldre, special maske tilpasset hudtype, serum. Unn deg selv litt velvære.Kun for menn. 60 min /990.-


"Vask og polering"?


En ansiktsbehandlig tilpasset etter din hudtype Huden blir grundig renset , "polert og smurt" En avstressende ansiktsmassasje løser opp spenninger i kjeve og ansiktskontur. Behandlingen avsluttes med oppfriskende maske som balanserer fuktighet og fettnivå i huden. Resultatet blir en ren og frisk hud.


Anti Age Intense Recovery. 90 min kr 1590.-
Behandlingen gir løft, gir en ny spenst og glød til huden. For moden og tørr hud som har mistet sin regenereringsevne, elastisitet og formkraft, er Anti-aldrings Global treatment med en oppstrammende gipsmaske, en supplerende intensivpleie med raskt merkbar effekt.


Microdermasjon ansikt og hender. 90 min kr 1590.

Microdermabrasion er egnet til hud som trenger god peeling, dvs den fjerner døde hudceller , reduserer fine linjer, og grove porer. Microdermabrasion fungerer for kunder i alle aldre, og for de fleste hudtyper. Kunder med rosacea eller annen overfølsomhet i huden bør ikke gjennomgå en Microdermabrasion.

Regelmessig behandling vil fjerne døde hudceller og fremme en mer strålende og ungdommelig hud.

Ved regelmessig stimulering av blodsirkulasjonen vil det hjelpe til å vedlikeholde og dannelse av ny kollagen og elastin.

Behandlingen starter med grundig rens, etterfulgt microdermabrasion av ansikt, hals, decollete, hender og avsluttes med kjølende, fuktighetsgivende algemaske. Du kan se resultatet allerede etter første behandling.


Spesialbehandlinger/ansikt.

Pevonia Signaturbehandling med Spesialmasker 110

min / Kr. 1695.-


Behandlingen innledes med rens. Hudanalyse. Deretter farger vi vipper og bryn, og napper brynene. Enzymo-spherides peeling,. Så følger en deilig massasje for ansikt. Tilpasset konsentrat innsluses i huden, etterfulgt av en spesialmaske. Når masken er påført får du en deilig hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med nærende krem, øye-gel og leppekrem.

Luminous "C"and"Sea, Plantomer, Anti Free Radical og Rosemaske.

Øyebehandlinger:


De-Stress eye treatment-eye puffines. 30 min /550.-


En lindrende og drenerende spesialbehandling for øyepartiet, designet for å redusere hevelser.

De-stress eye treatment - eye wrinkles. 30 min / 550.-


Spesialbehandlin for det delikate øyeområdet som effektivt forebygger og mykgjør linjer.

Ved alle våre ansiktsbehandlinger får du en grundig hudanalyse og anbefaling av hjemmeprodukter for å oppnå optimale og varige resultater basert på kundens individuelle behov. Ønsker du store forbedringer, tilbyr vi deg profesjonell veiledning og forslag til en komplett behandlingskur. Hudanalysen er gratis.


Green Peel Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene blir populært kalt "Party Peel". Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideel som tilvenning til de dypere behandlingene.

Pris: kr 1200,-